ΝΕΑ & ΑΛΛΑ

Σύνθεση και συναρμολόγηση PC από 12χρονο πελάτη μας

Χαιρόμαστε που οι πελάτες μας (ακόμα και οι πολύ-πολύ νέοι)! έχουν την διάθεση και την ικανότητα να μάθουν να στήνουν έναν υπολογιστή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τον γιό ενός πελάτη μας που είναι μόλις 12 χρονών και όπως θα δείτε συναρμολογεί το πρώτο του Pc και είναι πάρα πολύ καλός!

Μαζί βρήκαμε τα υλικά για το στήσιμο και ο ίδιος ανέλαβε την συναρμολόγηση του PC από την αρχή μέχρι το τέλος... Τα πήγε τέλεια... μόνο το κουτί δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα για καλύτερο cable managment αλλά μικρό το κακό...

Δείτε την συναρμολόγηση στο video που ακολουθεί:

  https://youtu.be/UYHJxlLd03c

Η υποστήριξη για τα Windows 7 έληξε στις 14 Ιανουαρίου 2020

Σημαντική Ενημέρωση:  Η υποστήριξη για τα Windows 7 έληξε στις 14 Ιανουαρίου 2020 και οι υπολογιστές που τα χρησιμοποιούν ΔΕΝ θα λαμβάνουν πλέον νέες λειτουργίες και το κυριότερο καμμιά νέα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο υπολογιστής θα είναι ευάλωτος σε ιούς και malware. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν οι χρήστες που κάνουν τραπεζικές συναλλαγές, πληρωμές, μεταφορές χρημάτων μέσω του υπολογιστή τους με λειτουργικό Windows 7. Επίσης διάφορες υπηρεσίες για τα Windows 7 αποσύρονται σταδιακά καθώς και παιχνίδια όπως το τάβλι και η ντάμα στο Internet κ.λπ.

 

Μήπως είναι καιρός να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows 10 που παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας ώστε να παραμείνετε ασφαλείς εσείς και τα δεδομένα σας;

 

Καλέστε μας στο 210 4626502 για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για το πως μπορείτε να αναβαθμιστείτε στα Windows 10.

 

Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στο επίσημο site της Microsoft για περισσότερες λεπτομέρειες...

https://support.microsoft.com/el-gr/help/4057281/windows-7-support-will-end-on-january-14-2020

Naftilos Gaming Ultra Pc ( Walter White )

Το συγκεκριμένο Ultra Gaming PC θεωρείται από τα ισχυρότερα Pc.

Ειδικά για την τιμή του ανεπιφύλακτα ΕΙΝΑΙ το δυνατότερο Pc σε σύγκριση με όλα τα άλλα.

Η επιλογή και η προμήθεια των επιλεγμένων parts έγινε από τον έμπειρο πελάτη μας σε συνεργασία μαζί μας. Την συναρμολόγηση την έκανε ο ίδιος και μάλιστα η υδρόψυξη είναι αποκλειστικά δικό του έργο με πολλές custom λύσεις.

Ενδεικτικά τα προϊόντα είναι:

Επεξεργαστής Intel Core i9-9900K Box

Gigabyte Z390 I Aorus Pro WIFI

Crucial Ballistix Sport LT White 16GB DDR4 x 4

Samsung 970 Evo Plus 500GB

Be Quiet Dark Base Pro 900 (Rev. 2)

Black Mayhems Pastel Extreme White 100ml.

Δείτε στο youtube την δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία συναρμολόγησης από τον πελάτη μας που εδώ να σημειώσουμε ότι είναι ιδιαίτερα έμπειρος στον χώρο της πληροφορικής. Που σημαίνει ''μην δοκιμάσετε κάτι τέτοιο χωρίς να γνωρίζετε τι κάνετε :) !" : https://www.youtube.com/watch?v=XcQNVi-7ogw

Δείτε επίσης στις φωτογραφίες στιγμές από την διαδικασία συναρμολόγησης...

Περισσότερες φωτογραφίες στο  https://www.facebook.com/pg/Naftilos-Technology-103541817663296/photos/?tab=album&album_id=157649358919208

και στο : https://www.google.com/maps/

 

 

 
     
     
     
     
     
     

 

 

Μέτρα προστασίας κατά της διαδικτυακής απάτης

Την προσοχή του καταναλωτικού κοινού, προκειμένου να πραγματοποιεί ασφαλείς αγορές από αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα και να μην πέφτει θύμα διαδικτυακής απάτης, εφιστά η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. Η Γενική Γραμματεία ενημερώνει τους καταναλωτές για τα σημεία που πρέπει να προσέχουν στις αγορές τους μέσω Διαδικτύου και γενικότερα στις συναλλαγές, που διενεργούν μέσω του Ίντερνετ.

Προσοχή στις παγίδες των συναλλαγών μέσω Διαδικτύου, συνιστά η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας ΚαταναλωτήΕιδικότερα, συνιστά πριν από κάθε συναλλαγή να βεβαιώνονται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα που επιλέγουν παρέχει τα  πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς του, όπως υποχρεούται (υπεύθυνο διαχειριστή, εμπορική επωνυμία, ΑΦΜ, αριθμό ΓΕΜΗ). Επίσης, προτείνει στους καταναλωτές να ελέγχουν και τα στοιχεία επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος, όπως τη διεύθυνση του, τηλέφωνο, fax, email, καθώς και να ελέγχουν αν τα στοιχεία αυτά είναι αληθή. “Για διασταύρωση των ανωτέρω στοιχείων, για επιχειρήσεις που έχουν έδρα ή υποκατάστημα στην Ελλάδα, μπορούν να επισκέπτονται  και το διαδικτυακό τόπο του ΓΕΜΗ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.businessregistry.gr/publicity/index”, αναφέρει η Γενική Γραμματεία.

Επίσης, εφιστά την προσοχή του καταναλωτικού κοινού στον έλεγχο του κατά πόσο υφίστανται και διατυπώνονται με σαφήνεια οι “όροι και προϋποθέσεις” για τη διενέργεια της συναλλαγής. Στο μεταξύ, προτείνει στους καταναλωτές να ελέγχουν αν γίνεται αναφορά στα νόμιμα δικαιώματά τους, όπως το δικαίωμα  υπαναχώρησης που ισχύει για τις συμβάσεις από απόσταση, καθώς και η παροχή εγγύησης για αγορές διαρκών καταναλωτικών αγαθών.

Περί τιμών
Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή προτρέπει, εξάλλου, τους καταναλωτές να επιβεβαιώνουν ότι η τελική τιμή, που καλούνται να πληρώσουν, ταυτίζεται με αυτήν που δηλώνεται στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων φόρων και κάθε άλλης πρόσθετης χρέωσης (π.χ. μεταφορικών εξόδων).

Επίσης, να βεβαιώνονται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει σύστημα ασφαλούς πληρωμής (“λουκέτο” στο κάτω μέρος της σελίδας και διεύθυνση που ξεκινά με https://) πριν προχωρήσουν σε συναλλαγή μέσω υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων.

Συμπληρωματικά, όπως αναφέρει η Γενική Γραμματεία, μπορούν να κρατούν αρχείο με τις συναλλαγές τους και να αποφεύγουν τις προσφορές που εμφανίζονται σε pop-ups παράθυρα, αν προέρχονται από άγνωστα websites.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία, καλό είναι οι καταναλωτές να μην παρέχουν ευαίσθητα δεδομένα, αν δεν είναι απολύτως βέβαιοι για την ασφάλεια της ιστοσελίδας. Επίσης, να αγνοούν τις προσφορές που εμφανίζονται στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία και να αναζητούν τυχόν αξιολογικά σχόλια πελατών πριν προχωρήσουν στη συναλλαγή, για περιπτώσεις άγνωστων σε αυτούς ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Σε κάθε περίπτωση, η Γενική Γραμματεία θυμίζει ότι για συμβουλές και καταγγελίες, που αφορούν στις συναλλαγές τους, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμμή Καταναλωτή 1520.

Πηγή: www.sepe.gr 

Page 1 of 2