ΝΕΑ & ΑΛΛΑ

ΙΣΩΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ DESKTOP

Το συγκεκριμένο θηριώδες pc είναι ένας από τους δυνατότερους οικιακούς υπολογιστές που υπάρχουν. Η μελετημένη σύνθεση πιάνει απίστευτες επιδόσεις και σε (μάλλον!) λογικό κόστος! ...ΜΟΝΟ η κάρτα γραφικών π.χ ξεπερνάει τα 700 ευρώ. Τον υπερ υπολογιστή αυτόν, τον αγόρασε ο ευτυχής κάτοχός του κυρίως για gaming ( τον λειτουργεί με 3 οθόνες ) και πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει game σήμερα που να του αντισταθεί. Και για μερικά χρόνια ακόμα... Περιττό να πούμε ότι η υψηλή ανάλυση στα παιχνίδια είναι παιχνιδάκι για αυτόν. 

Σε όλα τα μετροπρογράμματα "σπάει τα ρολόγια" δίνοντας τις μέγιστες μετρήσεις.

Η εμπειρία χρήσης του είναι εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα. Η ταχύτητά του σοκάρει. Οποιαδήποτε εφαρμογή ανοίξεις, ή πρόγραμμα, ή ενέργεια κάνεις. γίνεται με ένα τρόπο άμεσο που στην αρχή σε παραξενεύει και δεν μπορείς να πιστέψεις ότι μπορεί ένα πρόγραμμα να τρέξει τόσο γρήγορα.

Πέρα από τις κλασικές εγκαταστάσεις προγραμμάτων ( τις κάνει σε δευτερόλεπτα! ) και τις μετρήσεις, δοκιμάστηκε σε γραφιστικές εφαρμογές, τις οποίες περιττό να πούμε πως τις ολοκληρώνει με χαρακτηριστικά άνεση και ευκολία. Άνετη και χαλαρή συμπεριφορά (σε εκνευρίζει που δεν μπορείς να τον ζορίσεις!) δείχνει και σε rendering, video editing κ.λ.π.

Σε εφαρμογές γραφείου δεν έχει νόημα να πούμε για τις επιδόσεις του. Με 32GB μνήμη DDR4 2666Mhz τρέχεις 4-5 εφαρμογές ταυτόχρονα και ανοίγεις 10 παράθυρα στο internet γιατί, πολύ απλά, μόνο τόσα μπορείς ΕΣΥ να ελέγξεις...

Δοκιμάστηκε πάρα πολύ σε full αναλύσεις - ρυθμίσεις σε διάφορα παιχνίδια όπως Battlefield 4, Total War Warhammer κ.α. και πραγματικά χαίρεσαι το παιχνίδι.

Τρέξαμε επίσης διάφορα simulator games όπως το Flight Simulator με πλήθος add ons όπως πλήρη αεροδρόμια, σύννεφα, θάλασσες κ.α. Είναι απόλυτα κατάλληλος και για simulators.

Στη πραγματικότητα, σε όλα τα παραπάνω, αυτό το θηρίο υπολογιστής δεν έδειξε να ξεπερνάει το 30 - 40 % των δυνατοτήτων του. Ούτε καν πιέστηκε...

 

Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του είναι:

CPU INTEL CORE I7-6700K 4.00GHZ LGA1151 – BOX
Cpu Xilence M612 PRO                     
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Memory Kingston DDR4 HyperX Fury Black 4x8GB 2666MHz
CASE COOLERMASTER RC-942-KKN1 HAF X BLACK
SSD SAMSUNG MZ-75E500B/EU 850 EVO SERIES 500GB 2.5'' SATA3
PSU COOLERMASTER V850 V SERIES 850W 80+ GOLD
VGA GIGABYTE GEFORCE GTX980TI 6GD5 6GB GDDR5 PCI-E RETAIL